Witam
Podląłem sie zrobienia agregatu chłodniczego do pomieszczenia 20m3. kupiłem chłodnicę 3 wentylatorową z grzałką 2400W., agregat sprężarkowy ze skraplaczem i automatykę do tego (presostat min i max) osuszacz, wziernik, zawór odcinający, termostatyczny zawór rozprężny, i sterownik Carel do całości. czynnik R404a. czy musze jeszcze dołożyć czujnik wysokiego ciśnienia?
Podląłem sie zrobienia agregatu chłodniczego do pomieszczenia 20m3. kupiłem chłodnicę 3 wentylatorową z grzałką 2400W., agregat sprężarkowy ze skraplaczem i automatykę do tego (presostat min i max) osuszacz, wziernik, zawór odcinający, termostatyczny zawór rozprężny, i sterownik Carel do całości. czynnik R404a. czy musze jeszcze dołożyć czujnik wysokiego ciśnienia?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
bo ostatnio trzy zalane kawą (napojami) wymieniałem. Ale jeszcze jest kwestia modelu sterownika bo niektóre pasują tylko do lad chłodniczych a do chłodni to trochę za mało ustawień maja.
Czy ktos z was posiada pelna dokumentacje do IR33 carela ? Pobralem ze strony carela DTR'ke i jest w niej napisane przy parametrach inteligentnego odszraniania 'wiecej informacji dostepne w pelnej dokumentacji.' (strona 12 parametry d12; dn; dH. Szukalem na stronie carela ale niestety lipa...