Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

SERWIS KLIMATYZACJI - o co tu chodzi???

33 Odpowiedzi, 50517 Wyświetleń
Wstecz 1 2

CKIO

2008-07-11, 06:57:04
Użytkownik
mk24 a ty jakim jestes fachowcem czym się zajmujesz pochwal się bo na każdy zawód można coś złego i dobrego powiedzieć jak pójdziesz do spożywczaka to ci się pani za kasą nie podoba a na poczcie znowu nieprzyjemna pani u lekarza ci robią łaskę że cię przyjmą, więc nie przeginaj z osądami bo polak to naród który lubi narzekać i nie obrażaj ludzi bo napweno nie jestes lepszy tak jak i niesamowicie obużony pan bartek z łodzi ciekawe czy ty dałbyś się komuś dotknąć do swojej serwerowni jak by coś sknocili to ile byś ich skasował za naprawe bo napewno nie 100 zł więc każdy niech robi swoje bo jak kiedyś napisałem ja nie piekę sobie sam chleba bo jest drogi.
  • Odpowiedz

Artic

2008-07-11, 16:52:14
Zaawansowany użytkownik
Big Grin nie wiem ale dalej uważam że niektórzy ludzie to mają siano we łbie. Ja do woże w samochodzie sprzęt za ok 20 000 tys i to codziennie( nie licząc tego że musisz miec jakiś większy samochód i drabiny) więc nie wciskaj mi kitu Bartek że inforamtycy mają podobnie bo mój brat jest zawodowym informatykiem i wozi ze soba laptopa i pare częśći typu zasilacz, karta grf, HDD. I jakoś dorobił się majątku na tym Smile
Acha i jescze jedno pytanko??? Ile godzin dziennie pracujesz??
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
  • Odpowiedz

wogotto

2008-07-11, 19:13:00
Użytkownik
Witam ten watek do niczego nie prowadzi Bartek napisal ze nie jest zadowolony z monterow jak okreslil nadfachowcow i sam se poradzil tak wiec o co chodzi czlowiek zawsze moze zmienic branze tylko poco tyle sie rozpisywac zloz skarge gdzie potrzeba a jak nie to masz gwarancje i tam wszystko pisze a czy zamontowanie splita jest wykonane przea autoryzowana firme to poczytaj gwarancje
  • Odpowiedz

maro196

2008-07-13, 09:23:27
Użytkownik
jak dla mnie to musze zarobic tyle abym sam mogl zaplacic komus innemu..... zarabiam tyle aby mnie bylo stac na pozadnego fachowca od komputera czy samochodu.... jedno napedza drugie i tyle
  • Odpowiedz

Darek_Poznań

2008-09-02, 22:12:00
Nowy użytkownik
Bartek-Lodz

Nie wiedziałem że w Łodzi takie młoty mieszkają Smile
Na szczęście mam tam kilku kolegów i wiem że nie wszyscy

To co wyprawiasz człowieku na tym formu świadczy iż tak na prawdę masz zbyt duzo wolnego czasu a więc się nie przepracowywujesz w życiu.

Poza tym Twoje teorie to nic inego jak próba psucia rynku !!!!
Za wszelką cene chcesz udowodnic że znasz sie na wszystkim a w rzeczywistości kończy sie pewnie na reinstalce windowsa.

Być może przez to że chłopaki kasuja po 1500 za montaż moga sobie kupic 2 razy w roku nowy komputer a nie raz na 5 lat !!!!!!!!!!

Pozdtowienia dla zdroworozsądkowych

D
  • Odpowiedz

Klima-cool

2008-09-05, 09:14:48
Zaawansowany użytkownik
powiem tyle ANGLIA IRLANDIA tam ludze są fachowcami w swojej braży nie ma ze elektryk postawi komuś windołsa bo to potrafi każda praca fachowca jest dobrze płatna no teras słyszłem ze im sie ukruciło bo polacy dzałają jako złota rączka czyli za psie pieniądze robią wszystko co potrafią ba łapią sie czegoś co nawet nie potrafią zeby pare funciaków wpadło. to nażekanie na tym POŚCIE to nasza mentalność każdy nażeka jak mu żle poprostu polak. jeden kompa podłączy za 100zł a widzi ze drógi klime za 1500zł i już zgrzyt zazdrość itp POLSA MENTALNOŚĆ JAK NAM ŻLE. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem lub kogoś prawda w oko kole prożba nie zjeccie mnie po tym poście POZDRAWIAM
  • Odpowiedz

awax

2008-09-05, 12:25:23
Top użytkownik
Klima-cool napisał(a):powiem tyle ANGLIA IRLANDIA tam ludze są fachowcami w swojej braży nie ma ze elektryk postawi komuś windołsa bo to potrafi każda praca fachowca jest dobrze płatna no teras słyszłem ze im sie ukruciło bo polacy dzałają jako złota rączka czyli za psie pieniądze robią wszystko co potrafią ba łapią sie czegoś co nawet nie potrafią zeby pare funciaków wpadło. to nażekanie na tym POŚCIE to nasza mentalność każdy nażeka jak mu żle poprostu polak. jeden kompa podłączy za 100zł a widzi ze drógi klime za 1500zł i już zgrzyt zazdrość itp POLSA MENTALNOŚĆ JAK NAM ŻLE. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem lub kogoś prawda w oko kole prożba nie zjeccie mnie po tym poście POZDRAWIAM
Witam
Może uda Ci się zainstalować program do błędów ortograficznych,mój "wyłapał "w Twoim poście 14.
pozdrawiam
  • Odpowiedz

lamateny

2008-09-25, 07:50:47
Nowy użytkownik
kurcze to ja w atenach zakładam klimy za 80e w tym materiał i to się targują....
  • Odpowiedz
Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa