Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

OZONATOR

30 Odpowiedzi, 53800 Wyświetleń
Wstecz 1 2

obser

2017-01-03, 14:51:17
Top użytkownik
ja pierdzielę 1500 zł za 2,5 g i 1200 za 1g ozonator.Toć to kosmos i dezynfekcja pół dnia jak chcesz porządnie zrobić Klienta.Ludzie opamiętajcie się,są moduły 7g za 200 zł,wykombinować ładną obudowę,wiatraczek i za 500 zł mam 15g ozonator. 15000 mg jak kto woli. Robię sobie coś takiego,ale na 12V,bo wtedy na ozonowanie postawię byle gdzie auto Klienta,a w nawale będę robił co innego i nie będę się bawi w przedłużacze i tak auto na chodzie,to z zapalniczki pociągnie i prądu nawet nie zużyję.
  • Odpowiedz

"serwisant"

2017-01-17, 13:55:40
Nowy użytkownik
hirek napisał(a):Chyba mamy innego googla bo moj na hasło ema-rk nic ciekawego nie znalazł. Moze popełniles literówke??

chyba mam. chodzi o elma-rk pewnei
Przeczytaj regulamin, będziesz wiedział skąd literówka
  • Odpowiedz

"serwisant"

2017-01-17, 14:41:54
Nowy użytkownik
Ja odświeżę temat:
Odgrzybianie przez ozonowanie czy ultradźwięki ?
Czym polecacie i o jakiej wydajności tak aby jej stosunek był adekwatny do ceny urządzenia i oczekiwań
  • Odpowiedz

obser

2017-01-18, 14:14:09
Top użytkownik
Kolega wczoraj otrzymał przesyłkę z Ali..........s,zapłacił ok 100 USD i ok.120 zł opłat celno-podatkowych i otrzymał urządzenie 20g/h. Kupił sobie to do własnego użytku, bo nieraz w sklepie popala i pożyczał odemnie ozonator 14g/h i sobie w weekend odświeżał. Jak to włączył to po 5 minutach w każdym pomieszceniu czuć było ozon , a do swojego biura w piwnicy już wczoraj nie wszedł,włączył tylko więcej ogrzewania,tak mu telefonicznie poradziłem.Po 5 min efekt był taki jak po dobowej pracy mojego plskiego urządzenia z atestem 14g/h na powietrzu. (niektórzy robią badania na czystym tlenie i im wydajność momentalnie skacze do góry). Muszę do niego jechać , obejrzeć, bo ja za swojego dałem prawie 4 razy tyle.
  • Odpowiedz

obser

2017-02-13, 15:35:21
Top użytkownik
Ano Koledzy nabyłem mduł 20g/h w wersji tzw. surowej.Zawiera wiatrak,jest jednak pozbawiony obudowy.Podłączony ma kabel 230V.Drugi nabyłem moduł 10g na 12V. Na zapach wydajność tych urządzeń jest nieprawdopodobnie wysoka.Włączony do pokoju o temp.15 st. przez 20 min zrobił na węch takie stężenie jakbym mój stary 14g pracował tam tydzień.
  • Odpowiedz
Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa