Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Gree Airy - naklejki schodzą razem z farbą

3 Odpowiedzi, 582 Wyświetleń

LoL

2026-04-21, 20:52:43
Nowy użytkownik
Zamontowali mi klimatyzator Gree Airy kolor szampański. Na dole obudowy przyklejono aż 5 naklejek. Przy próbie ich odklejenia dwie się urywały i nie dało się ich odkleić, trzecia dała się odkleić ale zeszła razem z farbą - farba została na naklejce a na obudowie widac ślady braku farby. Firma odmawia reklamacji. Czy ktoś miał podobny przypadek?
  • Odpowiedz

chiffonier

2026-05-04, 08:20:41
Nowy użytkownik
(2026-04-21, 20:52:43)LoL napisał(a): Zamontowali mi klimatyzator Gree Airy kolor szampański geometry dash. Na dole obudowy przyklejono aż 5 naklejek. Przy próbie ich odklejenia dwie się urywały i nie dało się ich odkleić, trzecia dała się odkleić ale zeszła razem z farbą - farba została na naklejce a na obudowie widac ślady braku farby. Firma odmawia reklamacji. Czy ktoś miał podobny przypadek?

Brzmi to jak bardzo nieprzyjemna sytuacja, zwłaszcza przy nowym sprzęcie — przy tej klasie urządzenia takie problemy z wykończeniem i brak reakcji na reklamację są naprawdę rozczarowujące.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2026-05-04, 08:21:49 przez chiffonier.)
  • Odpowiedz

eyeraspberry

2026-06-25, 04:13:55
Nowy użytkownik
(2026-04-21, 20:52:43)LoL napisał(a): Zamontowali mi klimatyzator Gree Airy kolor szampański. Na dole obudowy przyklejono aż 5 naklejek. Przy próbie ich odklejenia dwie się urywały i nie dało się ich odkleić, trzecia dała scratch games się odkleić ale zeszła razem z farbą - farba została na naklejce a na obudowie widac ślady braku farby. Firma odmawia reklamacji. Czy ktoś miał podobny przypadek?

Bardzo mi przykro z powodu Państwa doświadczeń. Proszę o rozeznanie i rozważenie użycia wysokiej jakości produktów.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2026-06-25, 04:16:09 przez eyeraspberry.)
  • Odpowiedz

mariadavis

2026-07-22, 07:52:47
Nowy użytkownik
(2026-04-21, 20:52:43)LoL napisał(a): Zamontowali mi klimatyzator Gree Airy kolor szampański. Na dole obudowy przyklejono aż 5 naklejek. Przy próbie ich odklejenia dwie się urywały i nie dało się ich odkleić, trzecia dała się odkleić ale zeszła razem z farbą fnaf 2 - farba została na naklejce a na obudowie widac ślady braku farby. Firma odmawia reklamacji. Czy ktoś miał podobny przypadek?
It's disappointing when a company doesn't take responsibility for issues like this. I hope you can find a solution, maybe by reaching out to consumer protection or sharing your experience on other platforms to get more support.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2026-07-22, 07:53:32 przez mariadavis.)
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa