Zamontowali mi klimatyzator Gree Airy kolor szampański. Na dole obudowy przyklejono aż 5 naklejek. Przy próbie ich odklejenia dwie się urywały i nie dało się ich odkleić, trzecia dała się odkleić ale zeszła razem z farbą - farba została na naklejce a na obudowie widac ślady braku farby. Firma odmawia reklamacji. Czy ktoś miał podobny przypadek?
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Gree Airy - naklejki schodzą razem z farbą
3 Odpowiedzi, 589 Wyświetleń
(2026-04-21, 20:52:43)LoL napisał(a): Zamontowali mi klimatyzator Gree Airy kolor szampański geometry dash. Na dole obudowy przyklejono aż 5 naklejek. Przy próbie ich odklejenia dwie się urywały i nie dało się ich odkleić, trzecia dała się odkleić ale zeszła razem z farbą - farba została na naklejce a na obudowie widac ślady braku farby. Firma odmawia reklamacji. Czy ktoś miał podobny przypadek? Brzmi to jak bardzo nieprzyjemna sytuacja, zwłaszcza przy nowym sprzęcie — przy tej klasie urządzenia takie problemy z wykończeniem i brak reakcji na reklamację są naprawdę rozczarowujące. (2026-04-21, 20:52:43)LoL napisał(a): Zamontowali mi klimatyzator Gree Airy kolor szampański. Na dole obudowy przyklejono aż 5 naklejek. Przy próbie ich odklejenia dwie się urywały i nie dało się ich odkleić, trzecia dała scratch games się odkleić ale zeszła razem z farbą - farba została na naklejce a na obudowie widac ślady braku farby. Firma odmawia reklamacji. Czy ktoś miał podobny przypadek? Bardzo mi przykro z powodu Państwa doświadczeń. Proszę o rozeznanie i rozważenie użycia wysokiej jakości produktów. (2026-04-21, 20:52:43)LoL napisał(a): Zamontowali mi klimatyzator Gree Airy kolor szampański. Na dole obudowy przyklejono aż 5 naklejek. Przy próbie ich odklejenia dwie się urywały i nie dało się ich odkleić, trzecia dała się odkleić ale zeszła razem z farbą fnaf 2 - farba została na naklejce a na obudowie widac ślady braku farby. Firma odmawia reklamacji. Czy ktoś miał podobny przypadek?It's disappointing when a company doesn't take responsibility for issues like this. I hope you can find a solution, maybe by reaching out to consumer protection or sharing your experience on other platforms to get more support. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC